Home is who I am

 

Ben je toe aan een interieur dat op jouw persoonlijke behoeften is afgestemd?
Dan ben je bij Colour Harmony op de juiste plek.
Ik help je graag bij de kleurkeuze van de inrichting, met als uitgangspunt dat je jezelf herkent in jouw woonomgeving en je er daardoor heel prettig voelt. Elk interieur is uniek, omdat elke persoon uniek is. Natuurlijk houden we rekening met de laatste trend, maar waar het meer om gaat is dat aan jouw behoefte wordt voldaan. Hiervoor heb ik een bijzonder concept ontwikkeld.


Zo kun je op zoek zijn naar:

  • een relaxte sfeer waar je heerlijk kunt ontspannen en bijkomen na een drukke dag; met muziek, een goed boek, een glas wijn
  • een warme familiesfeer waar volwassenen en kinderen zich thuis en geborgen voelen
  • een actieve werk-, speel- of doe-ruimte
  • een rustige ruimte om goed in te kunnen slapen
  • een ruimte die overzichtelijk is en je stil maakt zodat er nieuwe inspiratie kan ontstaan, etc.


Ook de praktische functie van de ruimte kan een uitgangspunt zijn.
Als je contact met mij opneemt via het contactformulier maken we een afspraak en gaan we samen bekijken welke kleuren het beste bij jou of jullie passen.


Heb je nog geen duidelijkheid over jouw stijl of wil je liever zelf met kleuren aan de gang?
Laat je dan inspireren door de workshop Kleur je interieur.
Ook voor partners die uiteenlopende smaken hebben. Tijdens de workshop krijg je inzicht in elkaars voorkeuren en vormen de mood boards het begin van een interieur waar jullie je allebei thuis voelen.

 

 

Jacqueline is specialist op het gebied van kleur. Zij weet wat kleur met je doet en ze heeft de kennis en ervaring om op verschillende manieren advies te geven op basis van deze unieke (!) expertise. Ons huis is een echt thuis geworden door de adviezen van Colour Harmony! Veel mensen zullen baat hebben bij de toepassingen die Jacqueline heeft ontwikkeld! – Speaker, coach

Blog

 

KLEURRIJKE KONINGSDAG!

 

Wat doet Oranje met ons?

ORANJE
Oranje symboliseert opgewektheid, levensvreugde en optimisme. Het is een sociale kleur, maakt mensen blij en enthousiast. Oranje drukt dankbaarheid uit en verwarmt. Oranje belichaamt de tedere, liefdevolle erotiek.
Oranje heeft ook met lief zijn voor jezelf te maken. Oranje is de kleur van vriendschap, eenheid, saamhorigheid. In het boeddhisme is oranje de kleur van de verlichting, gesymboliseerd door de goudvis.


“Ik ben toch zó benieuwd waar we zullen gaan exposeren.”

Mijn vriendin Tania en ik, allebei kunstenaar en geïnspireerd door het licht en de kleuren van de Spaanse kust, rijden in het voorjaar van 2018 over een slingerende weg naar Jávea. Daar gaan we twee locaties bekijken voor onze Kunstexpositie Licht en Kleur die we in november willen houden.


Hoe draagt jouw uitstraling bij aan je eigen succes en aan dat van de onderneming?

Ben je je er bewust van dat, als jij je niet goed voelt, dit invloed heeft op de mensen in jouw omgeving? Waarschijnlijk wel. Maar weet je ook dat je jouw gevoel positief kunt beïnvloeden en dat je daar kleur voor kunt gebruiken?


Het grijze en grauwe weer beu?

Heb je het helemaal gehad met de grijze en grauwe dagen van de Nederlandse herfst ?

Zakt je humeur tegelijk met het vallen van de bladeren tot een dieptepunt? Heb je last van winterblues? Dan biedt kleur de oplossing.

Oppepper tegen winterblues In dit blog zal ik je vertellen hoe je Geel kunt gebruiken om jezelf weer op te peppen!