Welkom

 

Hartelijk welkom op de website van Colour Harmony!
Mijn naam is Jacqueline van Tol en als gepassioneerd kleurspecialist maak ik je graag bewust van de invloed van kleur op gedrag en gevoel. Met workshops, interieuradvies of coaching help ik je om kleur gericht toe te passen voor een prettige woon- of werkplek, inzicht te krijgen in wat jouw lievelingskleur over jouw karakter zegt, of hoe je kleur kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling (kleurprofiel ‘Caleidoscoop’).
Voor een schilderij dat past bij de kleuren van jouw interieur kijk je bij Artwork wat ik voor je kan maken.

 

Ook geef ik lezingen in opdracht van organisaties en particulieren over de invloed van kleur op ons gevoel van welzijn. Leerkrachten en ouders van scholen maak ik bewust van de invloed van kleur op het gedrag van kinderen.

 

Wil je liever eerst zelf met kleur aan de gang?
In mijn boek Persoonlijk succes met de kracht van kleur leer je hoe je kleur kunt gebruiken voor persoonlijke ondersteuning en uitstraling.

 

De boekenserie Kleur en Kind - Opgroeien met de kracht van kleur! helpt je bij de opvoeding van kinderen tot gelukkige tieners. Door de invloed van kleuren bewust te gebruiken voor baby/kinderkamer, kleding, voeding en op school kun je kinderen ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.
De Themadelen Zzslapen, Eten, Ontwikkeling & Karakter, Balans en Leren zijn nu voor 4,95 euro per Themadeel te koop! De Themadelen Feest! en het Werkboek Geluk zijn in het voorjaar van 2022 verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie bij Boeken.

 

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met mij op.

Geniet van een kleurrijk leven!

 

colour harmony workshops iconcolour harmony workshops
colour harmony lezingen iconcolour harmony lezingen
colour harmony boeken iconcolour harmony boeken
colour harmony advies iconcolour harmony advies

In mijn blog schrijf ik over kleurrijke onderwerpen en over mijn visie op kleurtoepassing binnen de woon- en werkomgeving. Ook vind je er aanbiedingen en ervaringen uit de praktijk. Laat je inspireren!