Kleurrijk schilderen met acryl!

 

 

In deze workshop kijken we eerst naar de invloed en indeling van kleuren en naar harmonische kleurcombinaties. Daarna gaan we de kleuren naar eigen improvisatie verwerken in een abstract schilderij. Dat wil zeggen dat de cursisten, d.m.v. lesopdrachten en demonstraties, stap voor stap worden begeleid. Hoewel het hele proces gezamenlijk wordt doorlopen, is er veel ruimte voor individuele aandacht.

 

Door de werking van kleuren te ervaren, kunnen cursisten kleuren bewuster toepassen tijdens het schilderen, waarbij improvisatie centraal staat. Het gebruik van veel technieken en materialen is een boeiend proces! Zo wordt voorzichtig de basis gelegd voor een persoonlijke collectie met een eigen stijl. Aan het eind van de workshop gaat iedere deelnemer met een schilderij naar huis.

 

Duur workshop: 3,5 uur
Kosten: € 39,50 per persoon incl. schildermateriaal, excl. 1 canvasdoek, koffie/thee + lekkernij [maximaal 6 personen]
Locatie: wisselende locatiesBlog

 

KLEURRIJKE KONINGSDAG!

 

Wat doet Oranje met ons?

ORANJE
Oranje symboliseert opgewektheid, levensvreugde en optimisme. Het is een sociale kleur, maakt mensen blij en enthousiast. Oranje drukt dankbaarheid uit en verwarmt. Oranje belichaamt de tedere, liefdevolle erotiek.
Oranje heeft ook met lief zijn voor jezelf te maken. Oranje is de kleur van vriendschap, eenheid, saamhorigheid. In het boeddhisme is oranje de kleur van de verlichting, gesymboliseerd door de goudvis.


“Ik ben toch zó benieuwd waar we zullen gaan exposeren.”

Mijn vriendin Tania en ik, allebei kunstenaar en geïnspireerd door het licht en de kleuren van de Spaanse kust, rijden in het voorjaar van 2018 over een slingerende weg naar Jávea. Daar gaan we twee locaties bekijken voor onze Kunstexpositie Licht en Kleur die we in november willen houden.


Hoe draagt jouw uitstraling bij aan je eigen succes en aan dat van de onderneming?

Ben je je er bewust van dat, als jij je niet goed voelt, dit invloed heeft op de mensen in jouw omgeving? Waarschijnlijk wel. Maar weet je ook dat je jouw gevoel positief kunt beïnvloeden en dat je daar kleur voor kunt gebruiken?


Het grijze en grauwe weer beu?

Heb je het helemaal gehad met de grijze en grauwe dagen van de Nederlandse herfst ?

Zakt je humeur tegelijk met het vallen van de bladeren tot een dieptepunt? Heb je last van winterblues? Dan biedt kleur de oplossing.

Oppepper tegen winterblues In dit blog zal ik je vertellen hoe je Geel kunt gebruiken om jezelf weer op te peppen!