Kleur je interieur

 

Hoe creëer je een prettige woonsfeer? Welke kleur verf je de (slaap) kamer om  lekker te ontspannen? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Van elke kleur krijg je energie?
In deze leuke, inspirerende workshop ontdek je jouw persoonlijke kleurvoorkeur en stijl.
Je krijgt praktische uitgangspunten aangereikt waarmee je rekening kunt houden bij je kleurkeuze. Je leert over de invloed van licht en kleuren, doet inspiratie op van de nieuwste trends en maakt een aanzet tot een werkbaar plan voor je eigen interieur.

Ook voor partners die uiteenlopende smaken hebben. Tijdens de workshop krijg je inzicht in elkaars voorkeuren en vormen de mood boards het begin van een interieur waar jullie je allebei thuis voelen.

 

Duur workshop: 3,5 uur
Kosten: € 39,50 per persoon incl. materiaal en handout
Locatie: wisselende locaties

 

Feestje?

Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven met minimaal 6 personen tegen een vaste prijs. Goed idee om met een groep vriendinnen te doen. Voor een verjaardag of gewoon omdat het leuk is!

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

 

Het was een leuke en prettige ervaring om op een andere manier naar kleuren te kijken. Ik kreeg thuis ook leuke reacties toen ik mijn collage liet zien. Ik ga er vast en zeker mee verder in mijn interieur!

Blog

 

KLEURRIJKE KONINGSDAG!

 

Wat doet Oranje met ons?

ORANJE
Oranje symboliseert opgewektheid, levensvreugde en optimisme. Het is een sociale kleur, maakt mensen blij en enthousiast. Oranje drukt dankbaarheid uit en verwarmt. Oranje belichaamt de tedere, liefdevolle erotiek.
Oranje heeft ook met lief zijn voor jezelf te maken. Oranje is de kleur van vriendschap, eenheid, saamhorigheid. In het boeddhisme is oranje de kleur van de verlichting, gesymboliseerd door de goudvis.


“Ik ben toch zó benieuwd waar we zullen gaan exposeren.”

Mijn vriendin Tania en ik, allebei kunstenaar en geïnspireerd door het licht en de kleuren van de Spaanse kust, rijden in het voorjaar van 2018 over een slingerende weg naar Jávea. Daar gaan we twee locaties bekijken voor onze Kunstexpositie Licht en Kleur die we in november willen houden.


Hoe draagt jouw uitstraling bij aan je eigen succes en aan dat van de onderneming?

Ben je je er bewust van dat, als jij je niet goed voelt, dit invloed heeft op de mensen in jouw omgeving? Waarschijnlijk wel. Maar weet je ook dat je jouw gevoel positief kunt beïnvloeden en dat je daar kleur voor kunt gebruiken?


Het grijze en grauwe weer beu?

Heb je het helemaal gehad met de grijze en grauwe dagen van de Nederlandse herfst ?

Zakt je humeur tegelijk met het vallen van de bladeren tot een dieptepunt? Heb je last van winterblues? Dan biedt kleur de oplossing.

Oppepper tegen winterblues In dit blog zal ik je vertellen hoe je Geel kunt gebruiken om jezelf weer op te peppen!